Sale!

Epitheliale A.H Duo

L1640

Perkujdesje e dyfishte, ultra riparues dhe kunder shenjave.
• L-ALA-L-GLU dipetide nxit metabolizmin e epidermes.
• Ekstrakti I plantulave Avoine Rhealba qeteson dhe riparon
• Acid Hialuronik hidraton lekuren, parandalon formimin e krustave dhe riparon.
Forme galenike qe perhapet lehtesisht, duke rreshqitur, per te mos shakktuar dhimbje gjate aplikimit dhe nuk e eyndyros lekuren.

3 in stock

PËRSHKRIMI

Perdorimi: Aplikohet 2 here ne dite deri ne riparimin e e plote te lekures.
P paraben, pa phenoxyethanol, pa arome. I testuar dermatologjikisht. Hipoalergjik, jo komedogjen. I formuluar dhe testuar per te minimizuar riskun e ereaksioneve alergjike. Te perdoret deri ne 6 muaj nga dita e hapjes. Exp day 11/2020