Duolys Kit

L11500

Produkte anti-plakje. Seti permban 4 produkte te kujdesit per lekuren formuluar posacerisht per te parandaluar dhe korrigjuar shenjat kutane te plakjes.

Aplikoje kremin mbrojtes ndaj diellit Duolys kunder-plakjes 30 minutaperpara ekspozimit ne diell. Riaplikoje regullisht pas notit ne fytyre te thate.
Perdoret deri ne 6 muaj nga dita e hapjes. Exp day 02/2021

Aplikoje ne mendgjes dhe/ose ne mbremje ne lekure te paster dhe te thate pergjate fytyres dhe qafes. Mund te perdoret pas perdorimite te serumite Duolys C.E ose Duolys Hyal per te optimizuar efektin kunder-plakjes.
Perdoretderi ne 6 muaj nga dita e hapjes. Exp day 11/2020.

4 in stock

Category:

PËRSHKRIMI

1- Duaolys C.E , Serumi eshte formuluar posacerisht per te parandaluar dhe korrigjuar shenjat e plakjes se lekures(linja, rrudha dhe njollat kafe). Vitamina C 15% e paster neutralizon radikalet e lira, intensifikon prodhimin e kolagjenit dhe i rikthen shkelqimin lekures se fytyres. Perdoret brenda 1 uaji nga dita e hapjes. Exp day 04/2020
2- Duolys Solaire,Duolys SPF 50+ eshte nje produkt anti-plakje i dizenjuar per:
a. Lekuren ne plakje
b. Lekuren e ndjeshme nga dielli dhe te brishte
c. Lekure intoerante ndaj rrezatimit diellor
d. Situatat ekstreme te rrezatimit diellor
3- Duolys Eye Contour, eshte nje krem I formuluar posacerisht per te ristrukturuar dhe hidratuar konturin e syve. Kombinimi I perberesve aktiv, sheshon rrudhat, redukton fryrjen dhe zbeh rrathet e erret te syve.
Aplikojeni ne mengjes ose ne darke rreth konturit te syve. Perdoret deri ne 6 muaj nga dita e hapjes. Exp Day 02/2020.
4- Duolys Legere, Lekura e yndyrte mund te rifitoje nivelin ideal te lageshtise. Kjo e ben lekuren me te qendrueshme me te shndritshme dhe me te bute. Permes kompleksit te tij me baze acidi hialuronik ben te mundur riaktivizimin e procesit te rigjenerimit te qelizave te lekures. Ai forcon dhe rikthen funsionin e ebarrierave mbrojtese .