Sale!

Cleanance Gel Nettoyant 400 ml

L2080

Cleanance Gel Nettoyant per fytyren dhe trupin.

Forme doza 400 ml

6 in stock

PËRSHKRIMI

E rekomanduar per lekura te yndyrshme, me pika te zeza, akne, irritime, shenja te mbetura , probleme qe shpesh jane kalimtare. Perkujdesjet ceanance, ne saje te efikasitetit te perberbersve te tyre qe tolerohen mire, ndihmojne lekuren te rifitoje qartesine dhe pastertine. Vjen me formatin 200ml dhe 400 ml. I krijuar per te minimizzuar riskun e reaksioneve alergjike. Formule jokomedogjene. Ne raste te kontaktit me syte shpelajeni me uje te bollshem.